Använda ett Google Workspace for Education-konto

Det här artikeln riktas sig till lärare som använder ett personligt konto med Google Classroom på en skola eller ett universitet.

Du kan använda ett Google Classroom-konto för personligt bruk, men i en skolmiljö måste du använda ett Workspace for Education-konto som skolan tillhandahåller. Om du gör det ökar säkerheten i Classroom för alla

Ett Workspace for Education-konto har nya funktioner som är avsedda för utbildning, till exempel plagiatrapport, och det är bättre integrerat med Google Meet.

Jämförelse av funktioner i ett personligt konto och ett Google Workspace for Education-konto

Aktivitet eller funktion Personligt Google-konto Google Workspace for Education Fundamentals (skolkonto)
E-postsammanfattningar för vårdnadshavare i Classroom -- Ja
Plagiatrapporter -- 5 rapporter per klass
Tidsgräns för gruppmöten via Google Meet 60 minuter 24 timmar

Möjlighet att ha unika Google Meet-länkar på klassnivå

-- Ja
Bättre modereringskontroller för lärare under Google Meet-möten -- Ja
Kontroller för whiteboards och handuppräckning i Google Meet-möten -- Ja
Lärare per klass 20 20
Lärare och elever per klass 250 1 000
Antal klasser du kan ansluta till Högst 100, 30 per dag 1 000
Antal klasser du kan skapa 30 per dag Ingen begränsning
Antal inbjudningar för klassmedlemskap du kan skicka 100 per dag per lärare 500 per dag per lärare
Ämnen per klass 200 200

Komma igång

• Beroende på var du bor kanske Google redan samarbetar med lokala myndigheter och utbildningsansvariga för att lansera Google Workspace for Education Fundamentals på din skola.
  • Se till att eleverna använder sina skolkonton för Classroom och inte personliga konton.
  • Välj land/region nedan för att läsa mer.
Brasilien

Om du är lärare på en statlig skola skickar du en begäran till IT-avdelningen.

Om du är lärare på en kommunal skola:

• Be den kommunala IT-avdelningen att skapa en underdomän för utbildning för den officiella kommundomänen. Exempel:
    • edu.municipality.uf.gov.br
    • educ.municipio.uf.gov.br
    • educa.municipio.uf.gov.br
    • educacao.municipio.uf.gov.br
    • seed.municipio.uf.gov.br
    • semed.municipio.uf.gov.br
    • ensina.municipio.uf.gov.br
    • sme.municipio.uf.gov.br
    • dme.municipio.uf.gov.br
  • Den här typen av konto är endast avsedd för arbetsledare, chefer, samordnare, elever, lärare och all personal på utbildningsdepartementet.
  • Alla som arbetar för utbildningsministern kan få ett konto utan kostnad.
  • Be utbildningssekretariatets IT-personal att följa anvisningarna för domänregistrering

Om du är lärare på en statlig skola:

• Be IT-avdelningen för delstatens utbildningsdepartement att skapa konton för skolan på den officiella domänen.
  • De flesta brasilianska delstater har redan en Google for Education-domän.

Obs! Enskilda statliga och kommunala skolors domänförfrågningar avvisas. Delstatens utbildningsdepartement måste göra domänbegäran.

Om du är lärare på en privat skola (ensino fundamental, ensino médio och ensino superior) eller ett privat universitet:

För att registrera skolans domän behöver IT-personalen gå igenom registreringsprocessen för Google Workspace for Education.

Indien
Om du är lärare från en statlig eller privat skola:
Indonesien

Om du är lärare på en statlig skola:

Om du är lärare på en privat skola:
Gå igenom registreringsprocessen för Google Workspace for Education för att registrera skolans domän.

Mexiko

Om du är lärare på en statlig skola (primaria eller secundaria)

• All personal på statliga skolor inom den grundläggande utbildningsnivån i Mexiko har åtkomst till ett Google Workspace for Education-konto. Detta konto är unikt för del statens utbildningsdomän. Exempel: son.nuevaescuela .mx, hgo.nuevaescuela.mx, edomex.nuevaescuela.mx.
  • Kontakta utbildningscentrets chef eller ansvariga för att få ett e-postkonto. Om chefen eller den ansvariga behöver mer hjälp kan de kontakta utbildningsministeriets teknikavdelning. Kontakta kundtjänst och kontaktpersoner efter delstat.

Om du är lärare på en statlig skola (preparatoria och bachillerato) eller privat skola (alla utbildningsnivåer):

När du har fått ett konto kan du utbilda dig via vårt Lärarcenter. I Lärarcenter finns kurser som pedagoger skapat för att demonstrera våra undervisningsverktyg.

Du kan även gå med i en lokal utbildningsgrupp för pedagoger som vill hjälpa och lära sig av varandra. Läs mer om Google Educator Groups.

Mer information finns i den här korta videon.

Filippinerna

Om du är lärare på en DepEd-skola:

• Alla lärare och elever på DepEd-skolor får Google Workspace for Education-konton.
  • Kontakta skolans IKT-samordnare om du vill använda Workspace for Education-kontot.

Om du är lärare på en annan typ av skola:
Gå igenom registreringsprocessen för Google Workspace for Education för att registrera skolans domän.

Registrera skolans domän