Bruk en Google Workspace for Education-konto

Denne artikkelen er for lærere som bruker en personlig konto i Google Classroom på skolen eller universitetet hvor de underviser.

Du kan bruke en Google Classroom-konto til personlig bruk, men i undervisningssammenheng trenger du en Workspace for Education-konto som skolen din har stilt til rådighet. Det bidrar til å skape en tryggere Classroom-brukeropplevelse for alle

En Workspace for Education-konto inneholder nye funksjoner som er spesielt utviklet til undervisningsbruk, for eksempel plagiatrapporter og bedre integrering Google Meet.

Sammenligning av funksjoner i en personlig konto og en Google Workspace for Education-konto

Aktivitet eller funksjon Personlig Google-konto Google Workspace for Education Fundamentals (skolekonto)
Classroom-sammendrag via e-post til foresatte -- Ja
Plagiatrapporter -- Fem rapporter per kurs
Tidsgrense for gruppemøter i Google Meet 60 minutter 24 timer

Mulighet for å ha unike Google Meet-linker på kursnivå

-- Ja
Bedre modereringskontroller for lærere i Google Meet-møter -- Ja
Bruk av digitale tavler og håndsopprekking i Google Meet-møter -- Ja
Lærere per kurs 20 20
Lærere og elever per kurs 250 1000
Antallet kurs du kan bli med på maksimalt 100, 30 per dag 1000
Antallet kurs du kan opprette 30 per dag Ingen grense
Antallet kursinvitasjoner du kan sende 100 per dag per lærer 500 per dag per lærer
Emner per kurs 200 200

Kom i gang

• Avhengig av hvor du bor, kan det være at Google allerede har inngått et samarbeid med de lokale utdanningsmyndighetene for å lansere Google Workspace for Education Fundamentals på skolen din.
  • Sørg for at elevene bruker Classroom-kontoene som skolen har stilt til rådighet, og ikke personlige kontoer.
  • Velg land/område nedenfor for å finne ut mer.
Brasil

Hvis du er lærer på en offentlig skole, må du sende en forespørsel til IT-avdelingen.

Hvis du er lærer på en kommunal skole:

• Be den kommunale IT-avdelingen om å opprette et underdomene av det offisielle kommunale domenet, som skolen kan bruke. For eksempel:
    • edu.municipality.uf.gov.br
    • educ.municipio.uf.gov.br
    • educa.municipio.uf.gov.br
    • educacao.municipio.uf.gov.br
    • seed.municipio.uf.gov.br
    • semed.municipio.uf.gov.br
    • ensina.municipio.uf.gov.br
    • sme.municipio.uf.gov.br
    • dme.municipio.uf.gov.br
  • Denne kontotypen er kun tilgjengelig for ledere, koordinatorer, elever, lærere samt ansatte i kunnskapsdepartementet.
  • Alle som er underordnet utdanningsministeren, kan få en kostnadsfri konto.
  • Be IT-personalet ved utdanningssekretariatet om å følge veiledningen for domeneregistrering

Hvis du er lærer på en delstatlig skole:

• Be IT-avdelingen i delstatens kunnskapsdepartement om å opprette kontoer for skolen på det offisielle domenet.
  • De fleste brasilianske delstater har allerede et Google for Education-domene.

Viktig: Domeneforespørsler som kommer direkte fra delstatlige og kommunale skoler blir avvist. Det er kunnskapsdepartementet i delstaten din som må sende inn domeneforespørselen.

Hvis du er lærer på en privatskole (grunnskole, videregående skole og høyere utdanning) eller et privat universitet:

IT-personalet må følge registreringsprosessen for Google Workspace for Education for å registrere skolens domene.

India
Hvis du er lærer på en statlig eller en privat skole:
Indonesia

Hvis du er lærer på en statlig skole:

Hvis du er lærer på en privatskole:
Følg registreringsprosessen for Google Workspace for Education for å registrere skolens domene.

Mexico

Hvis du er lærer på en offentlig barne- eller ungdomsskole:

• Alle ansatte og elever ved offentlige skoler på det grunnleggende utdanningsnivået (educación básica) i Mexico har tilgang til en Google Workspace for Education-konto. Denne kontoen er unik på det statlige utdanningsdomenet. For eksempel: son.nuevaescuela.mx, hgo.nuevaescuela.mx, edomex.nuevaescuela.mx.
  • Kontakt rektoren eller skolelederen ved lærestedet for å få en e-postkonto. Hvis rektoren eller skolelederen trenger ekstra hjelp, kan de kontakte teknologiavdelingen i delstatens utdanningssekretariat. Kontakt brukerstøtte og kontaktpersoner i den aktuelle delstaten.

Hvis du er lærer på en offentlig skole (ungdomsskole og videregående skole) eller en privatskole (alle utdanningsnivåer)

Når du har fått en konto, kan du få opplæring i Lærersenteret. I Lærersenteret finnes det kurs som lærere har laget for å demonstrere undervisningsverktøyene våre.

Du kan også bli med i et lokalt læringsfellesskap for lærere som ønsker å hjelpe og lære av hverandre. Finn ut mer om Google Educator Groups.

Finn ut mer ved å se denne korte videoen.

Filippinene

Hvis du er lærer på en skole under kunnskapsdepartementet:

• Alle lærere og elever på skoler under kunnskapsdepartementet får Google Workspace for Education-kontoer.
  • Kontakt skolens IKT-koordinator hvis du vil bruke Workspace for Education-kontoen din.

Hvis du er lærer på en annen type skole:
Følg registreringsprosessen for Google Workspace for Education for å registrere skolens domene.

Registrer skolens domene

Gå gjennom registreringsprosessen for Google Workspace for Education for å registrere skolen din.