Brug en Google Workspace for Education-konto

Denne artikel er til undervisere, som bruger en personlig konto med Google Classroom på deres skole eller universitet.

Du kan bruge en Google Classroom-konto til personlig brug, men i skolesammenhæng skal du bruge en Workspace for Education-konto, som din skole har stillet til rådighed. Dette medvirker til at forbedre sikkerheden i den samlede Classroom-oplevelse for alle

En Workspace for Education-konto indeholder nye funktioner, der er specifikt udarbejdet til undervisningsbrug, f.eks. originalitetsrapporter, og den er bedre integreret med Google Meet.

Sammenligning af funktionerne på en personlig konto og en Google Workspace for Education-konto

Aktivitet eller funktion Personlig Google-konto Google Workspace for Education Fundamentals (skolekonto)
Mailoversigter til værger i Classroom -- Ja
Originalitetsrapporter -- 5 rapporter pr. hold
Tidsbegrænsning for gruppemøder via Google Meet 60 minutter 24 timer

Mulighed for unikke holdlinks til Google Meet

-- Ja
Bedre moderatorstyring for undervisere under Google Meet-møder -- Ja
Styring af whiteboard og håndsoprækning i Google Meet-møder -- Ja
Undervisere pr. hold 20 20
Undervisere og elever pr. hold 250 1.000
Antal hold, du kan deltage i Højst 100 i alt – 30 pr. dag 1.000
Antal hold, du kan oprette 30 pr. dag Ubegrænset
Antal invitationer til holdmedlemskab, du kan sende 100 pr. dag pr. underviser 500 pr. dag pr. underviser
Emner pr. hold 200 200

Kom godt i gang

• Afhængigt af din bopæl har Google måske allerede indgået et samarbejde med din kommune og undervisningsmyndighederne om at udrulle Google Workspace for Education Fundamentals på din skole.
  • Sørg for, at dine elever bruger de konti, som skolen har stillet til rådighed, til Classroom i stedet for deres personlige konti.
  • Vælg dit land/område nedenfor for at få flere oplysninger.
Brasilien

Hvis du er underviser på en offentlig skole, skal du sende en anmodning til it-afdelingen.

Hvis du er underviser på en skole i det kommunale netværk:

• Tag kontakt til din kommunale it-afdeling for at oprette et uddannelsesmæssigt underdomæne under kommunens officielle domæne. Eksempel:
    • edu.municipality.uf.gov.br
    • educ.municipio.uf.gov.br
    • educa.municipio.uf.gov.br
    • educacao.municipio.uf.gov.br
    • seed.municipio.uf.gov.br
    • semed.municipio .uf.gov.br
    • ensina.municipio.uf.gov.br
    • sme.municipio.uf.gov.br
    • dme.municipio.uf.gov.br
  • Denne kontotype er udelukkende til ledere, direktører, koordinatorer, elever, undervisere og ansatte i undervisningsministeriet.
  • Alle under undervisningsministeren kan få en konto uden beregning.
  • Bed it-personalet i undervisningssekretariatet om at følge vejledningen for at registrere et domæne

Hvis du er underviser på en skole i det delstatslige netværk:

• Bed it-afdelingen i delstatens undervisningsdepartement om at oprette konti til din skole under det officielle domæne.
  • De fleste brasilianske delstater har allerede et Google for Education-domæne.

Vigtigt! Anmodninger fra delstatslige og kommunale skolers egne domæner bliver afvist. Undervisningsdepartementet i din delstat skal anmode om domænet.

Hvis du er underviser på en privat skole (grundskole, ungdomsuddannelse og videregående uddannelse) eller på et privat universitet:

For at registrere skolens domæne skal institutionens it-personale følge proceduren for tilmelding til Google Workspace for Education.

Indien
Hvis du er underviser på en offentlig eller privat skole:
Indonesien

Hvis du er underviser på en statslig skole:

Hvis du er underviser på en privat skole:
For at registrere din skoles domæne skal du følge proceduren for tilmelding til Google Workspace for Education.

Mexico

Hvis du er underviser på en offentlig grundskole eller ungdomsuddannelse:

• Alt personale og alle elever på offentlige skoler på grunduddannelsesniveau i Mexico har adgang til en Google Workspace for Education-konto. Denne konto er unik i delstatens undervisningsdomæne. Eksempel: son.nuevaescuela.mx, hgo.nuevaescuela.mx, edomex.nuevaescuela.mx.
  • Kontakt uddannelsescenterets direktør eller leder for at få en mailkonto. Hvis direktøren eller lederen har brug for yderligere hjælp, kan de kontakte teknologiafdelingen i undervisningssekretariatet. Tag kontakt til supportafdelingen og kontaktpersoner i delstaten.

Hvis du er underviser på en offentlig skole (ungdomsuddannelse) eller på en privat skole (alle uddannelsesniveauer):

Når du får en konto, kan du tage kurser i vores Undervisercenter. Undervisercenteret har kurser, som undervisere har udarbejdet for at fremme vores undervisningsværktøjer.

Du kan også deltage i et lokalt læringsfællesskab for undervisere, der ønsker at udveksle viden med andre. Få flere oplysninger om vores Google-undervisergrupper.

Få flere oplysninger i denne korte video.

Filippinerne

Hvis du er underviser på en skole under undervisningsministeriet:

• Alle undervisere og elever på skoler under undervisningsministeriet får Google Workspace for Education-konti.
  • For at bruge din Workspace for Education-konto skal du kontakte ICT-koordinatoren på din skole.

Hvis du er underviser på en anden type skole:
For at registrere din skoles domæne skal du følge proceduren for tilmelding til Google Workspace for Education.

Registrer din skoles domæne

For at registrere skolen skal du fuldføre tilmeldingen til Google Workspace for Education.