Sådan beskytter Classroom dit privatliv og giver dig kontrollen

En sikker brugeroplevelse på nettet indebærer at beskytte dine personlige oplysninger og værne om dit privatliv. I alle vores produkter fokuserer vi derfor på at beskytte og håndtere dine oplysninger på en ansvarlig måde og give dig kontrollen over, hvordan de bruges. Vores teams arbejder hele tiden på at gøre Googles produkter sikre at bruge, uanset hvad du foretager dig, f.eks. når du søger på nettet, holder styr på din indbakke eller finder rutevejledninger.

Dine oplysninger beskyttes af sikkerhed i verdensklasse. Du kan altid administrere dine privatlivsindstillinger på din Google-konto.

En mere nyttig og tilpasset brugeroplevelse

Når du bruger Google Classroom, behandler vi nogle data, så du får en bedre oplevelse i produktet. Dine oplysninger forbliver beskyttede. Du kan altid administrere dine privatlivsindstillinger på din Google-konto.

Dit indhold gemmes på en sikker måde

Når du uploader en fil til Google Classroom, gemmes den sikkert i vores brancheførende datacentre. Dataene er krypteret under overførsel og opbevaring. Hvis du vælger at få adgang til disse filer offline, gemmer vi oplysningerne på din enhed.

Med din Google-konto følger der indbygget sikkerhed, der registrerer og blokerer trusler som f.eks. spam, phishing og malware. Din aktivitet gemmes i overensstemmelse med pålidelige branchestandarder og -procedurer.

Dit navn og din mailadresse bruges i forbindelse med synkroniseringen af dine data

Vi registrerer dit navn og din mailadresse, så vi kan gemme dine præferencer, holdtilmeldinger, holdkommentarer og opgaveafleveringer, og så du kan logge ind.

Dine oplysninger hjælper dig med at oprette og administrere din Google-konto

Vi registrerer dit navn og dit telefonnummer med henblik på at oprette en helt ny Google-konto. Når du administrerer din Google-konto, kan du vælge at angive din fysiske adresse, uploade dine kontakter eller tilføje et profilbillede.

Classroom bruger data til at forbedre din brugeroplevelse

Vi behandler dit indhold for at levere Classroom-funktioner som f.eks. originalitetsrapporter og for at forbedre brugeroplevelser, så vi kan imødekomme dine behov.

Vi indsamler effektivitetsdata, så vi kan forbedre ydeevnen og sikre stabilitet i Classroom samt hjælpe med fejlfinding, hvis du støder på problemer i Classroom. Vi gemmer også disse oplysninger som en hjælp til at forhindre misbrug af vores tjenester og i analyseøjemed.

Classroom bruger ikke dit indhold til annoncering

Der er ingen annoncer i kernetjenesterne i Google Workspace for Education, og grundlæggende data bruges ikke til annonceringsformål. Hvis der vises annoncer i yderligere tjenester, og du bruger din Google Workspace for Education-konto på en grundskole eller ungdomsuddannelse, viser vi dig ikke tilpassede annoncer, hvilket betyder, at vi ikke bruger oplysninger fra din konto eller tidligere aktivitet til at målrette annoncer. Vi kan dog stadig vise annoncer baseret på generelle faktorer som f.eks. din søgeforespørgsel, tidspunktet på dagen eller indholdet på den side, du læser.

Bevar kontrollen over dit indhold med brugervenlige indstillinger

Du bestemmer, hvilket indhold der skal deles og med hvem

Google respekterer dit privatliv. Vi kan kun få adgang til dit private indhold med dit samtykke, eller når loven kræver det. I Google Gennemsigtighedsrapport deler vi data om, hvordan regeringers og selskabers politikker og handlinger påvirker privatliv, sikkerhed og adgang til oplysninger.

Hvis du har en konto til skole, kan din organisation gennemgå logs af handlinger, som Google har udført under adgangen til indholdet. Få flere oplysninger om, hvordan Google beskytter din organisations sikkerhed og privatliv.

Du kan nemt se og administrere dine data

Via kontrolpanelet på din Google-konto kan du se en oversigt over de Google-produkter, du bruger, og de ting, du gemmer, f.eks. dine mails. Classroom giver også funktioner til arkivering og sletning af data.

Synkroniser dine tjenester med din placering

Vi gemmer placeringsoplysninger for at forstå, hvordan din brugeroplevelse i produktet kan relatere til geografi, f.eks. når du sender feedback til Google, og for at beskytte din konto, f.eks. hvis vi bemærker, at du er logget ind fra en ny placering.

Du kan tage dine data med dig

Alle brugere bør have adgang til det indhold, de deler med os – når som helst og uanset årsag. Derfor har vi skabt Download dine data, der giver dig mulighed for at downloade dine mails, kontakter og bogmærker. Du vælger, om du vil lave en kopi af dine data, sikkerhedskopiere dem eller flytte dem til en anden tjeneste.

Du har altid kontrollen over de data, du har gemt på din Google-konto. Se, hvordan du downloader dine data.

Hvis du har en konto til skole, kan din organisation vælge at downloade dine data og begrænse din mulighed for at downloade dem. Få flere oplysninger om, hvordan en organisation kan eksportere sine data.