Workbench Education er ikke tilgjengelig lenger

Workbench – et skaperverktøy og et repositorium for leksjonsbiblioteker – ble avviklet i desember 2020. Du kan ikke lenger bruke Workbench Education-nettsiden til å opprette, tilordne eller fullføre leksjoner.

Du kan fortsatt få tilgang til filer og leksjonsinnhold du lastet ned før nettstedet ble avviklet. Disse elementene ligger nå blant de personlige filene dine. Du har imidlertid ikke tilgang til innhold på Workbench-nettstedet.

Hvis du er ute etter et lignende verktøy for koding, kan du ta en kikk på SAM Studio, som har lignende funksjonalitet som programmeringslerretet i Workbench.