Workbench Education is niet meer beschikbaar

Workbench, een opslagplaats en tool om lesbibliotheken te maken, is beëindigd in december 2020. Je kunt de webpagina van Workbench Education niet meer gebruiken om lessen te maken, toe te wijzen of te voltooien.

Je hebt nog steeds toegang tot bestanden en lescontent die je hebt gedownload voordat de site werd beëindigd. Deze staan nu tussen je persoonlijke bestanden. Je hebt echter geen toegang meer tot content op de Workbench-site.

Als je een vergelijkbare coderingstool zoekt, kun je SAM Studio gebruiken. Deze tool heeft vergelijkbare functies als het programmeercanvas van Workbench.