Workbench Education er ikke længere tilgængelig

Værktøjet Workbench, som blev brugt til samling og oprettelse af lektioner, blev udfaset i december 2020. Du kan ikke længere bruge websiden Workbench Education til at oprette, tildele eller gennemføre lektioner.

Du kan stadig få adgang til filer og lektionsindhold, som blev downloadet inden udfasningen af websitet. Indholdet findes i dine personlige filer. Du kan dog ikke få adgang til indhold på Workbenchs website.

Hvis du leder efter et lignende kodningsværktøj, kan du prøve SAM Studio, hvor programmeringslærredet minder om en del om Workbench.