Workbench Education ei ole enää käytettävissä

Workbench, oppituntikirjaston datasäilö- ja luontityökalu, poistettiin käytöstä joulukuussa 2020. Et voi enää käyttää Workbench Education ‑verkkosivua oppituntien luomiseen, määrittämiseen tai täydentämiseen.

Voit silti päästä ennen sivuston käytöstä poistamista lataamiisi tiedostoihin ja oppituntisisältöihin, jotka ovat nyt omissa tiedostoissasi. Et kuitenkaan voi päästä Workbench-sivustolla olevaan sisältöön.

Jos etsit samankaltaista koodaustyökalua, tutustu SAM Studioon, jossa on Workbenchin ohjelmointikanvasta vastaava toiminto.