Eksportér dataene dine fra Google Classroom

Du kan eksportere og laste ned dataene dine fra Classroom. Du kan laste ned data som ikke er slettet. Du kan opprette et arkiv der du kan oppbevare data til eget bruk eller bruke dem i andre tjenester. Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.

Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, kan det hende at enkelte data ikke er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du er superadministrator for Google-domenet ditt, kan du laste ned eller overføre dataene som tilhører organisasjonen din. Finn ut hvordan du eksporterer organisasjonens Google Workspace-data.

Nedlastingen din inneholder disse dataene:

• For lærere og medlærere:
    • Kursinformasjon:
      • tittel
      • beskrivelse
      • rom
      • nettlink til kalenderen
      • informasjon om Disk-mappen for kurset
      • karakterkategorier samt prosentvis vekting og standardpoeng per oppgave for hver kategori
    • Personer:
      • en liste over personer som er tilknyttet kurset, og hvilken rolle de har, inkludert lærerer, elever og foresatte
      • informasjon om Disk-mapper som inneholder elevenes kursdokumenter (for eksempel unike identifikatorer, nettadresser og mappenavn)
    • Kursarbeid:
      • kunngjøringer, innlegg, oppgaver, spørsmål, emner, materiell og relatert informasjon
      • innleveringer fra elever og relatert informasjon, for eksempel karakterer, kommentarer og rubrikkpoeng
    • Øvelsessett:
      • navn på øvelsessett, tips ved problemer, læreferdigheter og svar
    • Videoaktiviteter:
      • Navn på videoaktivitet, YouTube-videoinnhold, tidsstempler for spørsmål, inndata for spørsmål og svar.
  • For elever:
    • elevinnlegg
    • elevens innleveringer og tilknyttede kommentarer, karakterer og rubrikker
    • elevens øvelsessett og tilknyttede karakterer