Je gegevens uit Google Classroom exporteren

Je kunt je gegevens uit Classroom exporteren en downloaden. Je kunt alleen gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. Je kunt een archief maken om voor je administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Meer informatie over hoe je je gegevens downloadt

Als je een werk- of schoolaccount gebruikt, kunnen sommige gegevens mogelijk niet worden gedownload. Als je een hoofdgebruiker bent van een Google-domein, kun je de gegevens van je organisatie downloaden of migreren. Meer informatie over hoe je de Google Workplace-gegevens van je organisatie kunt exporteren.

Een download bevat de volgende gegevens:

• Voor docenten en mededocenten:
    • Lesgroepgegevens:
      • Titel
      • Beschrijving
      • Lokaal
      • Weblink naar de agenda
      • Informatie over de Drive-map van de lesgroep
      • Cijfercategorieën, hun gewicht als percentage en het standaardaantal punten per opdracht in die categorie.
    • Mensen:
      • Lijst van mensen die zijn gekoppeld aan de lesgroep en hun rol, zoals docenten, leerlingen en voogden.
      • Informatie over Drive-mappen die lesgroepdocumenten van leerlingen bevatten (zoals de unieke ID, URL en mapnaam).
    • Schoolwerk:
      • Mededelingen, posts, opdrachten, vragen, onderwerpen, materiaal en gerelateerde informatie.
      • Ingeleverd werk van leerlingen en gerelateerde informatie, zoals cijfers, reacties en rubriekscores.
    • Oefensets:
      • Namen van oefensets, leervaardigheden, antwoorden en invoer van opdrachten.
    • Videoactiviteiten:
      • Namen van video-activiteiten, YouTube-videocontent, tijdstempels van vragen, ingevoerde vragen en antwoorden.
  • Voor leerlingen:
    • Posts van leerlingen
    • Ingeleverd werk van leerlingen en de bijbehorende reacties, beoordelingen en rubrieken.
    • Oefensets voor leerlingen en bijbehorende beoordelingen.