Begära en funktion eller ge feedback

This article is for students and teachers.

Din feedback hjälper oss att förbättra Classroom. Du kan begära en ny funktion, ge feedback om din upplevelse eller rapportera ett problem.

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på klassen.
  3. (Valfritt) Om du vill inkludera en skärmdump med din feedback öppnar du det område i Classroom där du vill markera.
  4. Klicka på Hjälp nere till vänster följt avAnmäl problem eller begär funktion.
  5. Skriv kommentaren.
  6. (Valfritt) Om du vill skicka feedback utan en skärmdump avmarkerar du rutan Bifoga skärmdump .
  7. (Valfritt) Om du vill redigera skärmdumpen pekar du på bilden och klickar på Välj under Bifoga skärmdump.
    • Om du vill markera information klickar du på Välj följt avklicka eller dra för att välja informationen.
    • Dölj information genom att klicka på Dölj följt avklicka eller dra för att välja informationen.
    • Om du vill ångra en redigering pekar du på den och klickar på Ta bort .
    • Flytta verktygsfältet genom att klicka på Dra och dra verktygsfältet.
    • Klicka på Klar.
  8. Klicka på Skicka.