Een functieverzoek sturen of feedback geven

This article is for students and teachers.

Met jouw feedback kunnen we Classroom verbeteren. Je kunt verzoeken om een nieuwe functie, feedback geven over je ervaringen of een probleem melden.

1. Tik op Classroom and thende lesgroep.
  2. Tik bovenaan op Meer and thenFeedback sturen aan Google.
  3. Voer je reactie in.
  4. (Optioneel) Als je de feedback zonder screenshot of systeemlogboeken wilt sturen, haal je het vinkje weg voor Screenshot of Systeemlogboeken.
  5. (Optioneel) Tik op het screenshot om het te bewerken.
    • Als je informatie wilt markeren, tik je op Selecteren en sleep je je vinger over het scherm.
    • Als je informatie wilt verbergen, tik je op Verbergen en sleep je je vinger over de informatie.
    • Als je een actie ongedaan wilt maken, tik je op Ongedaan maken .
    • Als je het screenshot wilt verwijderen, tik je op Verwijderen .
    • Als je de wijzigingen wilt opslaan, tik je op Gereed .
  6. Tik op Verzenden .