Een functieverzoek sturen of feedback geven

This article is for students and teachers.

Met jouw feedback kunnen we Classroom verbeteren. Je kunt verzoeken om een nieuwe functie, feedback geven over je ervaringen of een probleem melden.

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op de lesgroep.
  3. (Optioneel) Als je een screenshot wilt toevoegen aan je feedback, ga je naar het gedeelte van Classroom dat je wilt markeren.
  4. Klik linksonder op Help and thenProbleem melden of functie aanvragen.
  5. Voer je reactie in.
  6. (Optioneel) Als je de feedback zonder screenshot wilt sturen, haal je het vinkje weg voor Screenshot opnemen.
  7. (Optioneel) Als je het screenshot wilt bewerken, plaats je onder Screenshot opnemen de muisaanwijzer op de afbeelding en klik je op Selecteren .
    • Als je informatie wilt markeren, klik je op Selecteren and thenklik of sleep om de informatie te selecteren.
    • Als je informatie wilt verbergen, klik je op Verbergen and thenklik of sleep om de informatie te selecteren.
    • Als je een bewerking ongedaan wilt maken, plaats je de muisaanwijzer op een selectie en klik je op Verwijderen .
    • Als je de werkbalk wilt verplaatsen, klik je op Slepen en versleep je de werkbalk.
    • Klik op Gereed.
  8. Klik op Verzenden.