Ominaisuuksien pyytäminen ja palautteen lähettäminen

This article is for students and teachers.

Palautteesi auttaa meitä parantamaan Classroomia. Voit pyytää uusia ominaisuuksia, lähettää palautetta käyttökokemuksestasi ja ilmoittaa ongelmista.

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta yläreunasta Lisää ja sittenLähetä Googlelle palautetta.
  3. Lisää kommentti.
  4. (Valinnainen) Voit lähettää palautteen ilman kuvakaappausta tai järjestelmälokeja poistamalla valinnan Kuvakaappaus‑ tai Järjestelmälokit-valintaruudusta.
  5. (Valinnainen) Voit muokata kuvakaappausta napauttamalla sitä.
    • Voit korostaa tietoja napauttamalla Valitse ja vetämällä sormeasi näytön yli.
    • Voit piilottaa tietoja napauttamalla Piilota ja vetämällä sormeasi tietojen yli.
    • Voit kumota toiminnon napauttamalla Kumoa .
    • Voit poistaa kuvakaappauksen napauttamalla Poista .
    • Voit tallentaa muutokset napauttamalla Valmis .
  6. Valitse Lähetä .