Ominaisuuksien pyytäminen ja palautteen lähettäminen

This article is for students and teachers.

Palautteesi auttaa meitä parantamaan Classroomia. Voit pyytää uusia ominaisuuksia, lähettää palautetta käyttökokemuksestasi ja ilmoittaa ongelmista.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää.
  3. (Valinnainen) Voit liittää palautteeseen kuvakaappauksen siirtymällä sille Classroomin alueelle, jonka haluat korostaa.
  4. Valitse vasemmasta alakulmasta Ohje ja sittenIlmoita ongelmasta tai pyydä ominaisuutta.
  5. Lisää kommentti.
  6. (Valinnainen) Jos haluat lähettää palautteen ilman kuvakaappausta, poista valinta Lisää kuvakaappaus ‑valintaruudusta.
  7. (Valinnainen) Voit muokata kuvakaappausta osoittamalla kuvaa kohdassa Lisää kuvakaappaus ja klikkaamalla Valitse .
    • Voit korostaa tietoja klikkaamalla Valitse ja sittenvalitse tiedot klikkaamalla tai vetämällä.
    • Voit piilottaa tietoja klikkaamalla Piilota ja sittenvalitse tiedot klikkaamalla tai vetämällä.
    • Voit kumota muutoksen osoittamalla valintaa ja klikkaamalla Poista .
    • Voit siirtää työkalupalkkia klikkaamalla Vedä ja vetämällä työkalupalkkia.
    • Valitse Valmis.
  8. Valitse Lähetä.