Anmod om en funktion, eller giv feedback

This article is for students and teachers.

Din feedback hjælper os med at forbedre Classroom. Du kan anmode om en ny funktion, give feedback om din oplevelse eller rapportere et problem.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil sende et screenshot sammen med din feedback, skal du gå til det område i Classroom, du vil fremhæve.
  4. Nederst til venstre skal du klikke på Hjælp og derefterRapportér et problem, eller anmod om en funktion.
  5. Skriv din kommentar.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil sende feedback uden et screenshot, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Inkluder screenshot.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil redigere dit screenshot, skal du holde markøren over billedet under Inkluder screenshot og klikke på Markér .
    • Hvis du vil fremhæve oplysninger, skal du klikke på Markér og derefterklik eller træk for at markere oplysningerne.
    • Hvis du vil skjule oplysningerne, skal du klikke på Skjul og derefterklik eller træk for at markere oplysningerne.
    • Hvis du vil fortryde en redigering, skal du holde markøren over teksten og klikke på Fjern .
    • Hvis du vil flytte værktøjslinjen ved at klikke på Træk og trække i værktøjslinjen.
    • Klik på Udfør.
  8. Klik på Send.