Be om funksjoner eller gi tilbakemeldinger

This article is for students and teachers.

Vi bruker tilbakemeldingen din til å gjøre Classroom enda bedre. Du kan be om en ny funksjon, gi tilbakemelding om opplevelsen din eller rapportere et problem.

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på menyen øverst.
  3. Rull ned og trykk på Send tilbakemelding til Google.
  4. Skriv kommentaren din.
  5. (Valgfritt) For å sende tilbakemeldingen uten skjermdump eller systemlogger, fjern avmerkingen for Skjermdump eller Systemlogger.
  6. (Valgfritt) Trykk på skjermdumpen for å endre den.
    • For å fremheve informasjon, trykk på Fremhev nederst og dra fingeren over skjermen.
    • For å skjule informasjon, trykk på Skriv nederst og dra fingeren over informasjonen.
    • For å angre en handling, trykk på Angre .
    • For å fjerne skjermdumpen, trykk på Fjern .
    • For å lagre endringene, trykk på Ferdig .
  7. Trykk på Send .