Ominaisuuksien pyytäminen ja palautteen lähettäminen

This article is for students and teachers.

Palautteesi auttaa meitä parantamaan Classroomia. Voit pyytää uusia ominaisuuksia, lähettää palautetta käyttökokemuksestasi ja ilmoittaa ongelmista.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta yläreunasta Valikko .
  3. Vieritä alas ja napauta Lähetä Googlelle palautetta.
  4. Lisää kommentti.
  5. (Valinnainen) Voit lähettää palautteen ilman kuvakaappausta tai järjestelmälokeja poistamalla valinnan Kuvakaappaus‑ tai Järjestelmälokit-valintaruudusta.
  6. (Valinnainen) Voit muokata kuvakaappausta napauttamalla sitä.
    • Voit korostaa tietoja napauttamalla alareunasta Korosta ja vetämällä sormeasi näytön yli.
    • Voit piilottaa tietoja napauttamalla alareunasta Kirjoita ja vetämällä sormeasi tietojen yli.
    • Voit kumota toiminnon napauttamalla Kumoa .
    • Voit poistaa kuvakaappauksen napauttamalla Poista .
    • Voit tallentaa muutokset napauttamalla Valmis .
  7. Valitse Lähetä .