Lærerveiledning i konfigurering av Oppgaver

Denne artikkelen er for lærere.

Hvis du er interessert i å bruke Oppgaver, men ikke ser det i læringsplattformen din, kan det hende administratoren din ikke har konfigurert tilkoblingen. For at lærere skal kunne bruke verktøyet, må det være installert på organisasjonens læringsplattform av en domeneadministrator. For å sjekke om Oppgaver er konfigurert på læringsplattformen din, følg denne veiledningen for å opprette oppgaver. Hvis du ikke kan opprette oppgaver, anbefaler vi at du kontakter administratoren for læringsplattformen for å sjekke at verktøyet er aktivert. Avhengig av hvilken læringsplattform du bruker, kan du dele disse installeringsveiledningene med administratoren din:

Hvis du vil kontakte administratoren din med mer informasjon, finner du en e-postmal nedenfor:

[Emne] Google Oppgaver kan nå legges til i læringsplattformen vår

Hei, [sett inn navnet på administratoren]

Har du hørt om Google Oppgaver – en ny LTI-app som er inkludert i Google Workspace for Education? Jeg vil gjerne be deg om å installere den, slik at lærerne kan bruke den på læringsplattformen vår, [sett inn læringsplattformen: Schoology, Blackboard, Canvas, Sakai, D2L osv.].

Med Google Oppgaver kan lærere

• opprette og dele nytt kursarbeid, for eksempel maler og arbeidsark
  • bruke tidsbesparende karakterfunksjoner, for eksempel en brukervennlig kommentarbank
  • se etter potensielt plagiat i elevarbeid med plagiatrapporter
  • integrere Google Dokumenter og Disk direkte i læringsplattformen vi allerede bruker, for å effektivisere prosessene for tilbakemelding og fildeling

Finn gjerne ut mer om hvordan du kommer i gang med Google Oppgaver, som er offentlig tilgjengelig som en kjernetjeneste i Google Workspace for Education. Som lærer tror jeg dette kan føre til en bedre arbeidsflyt i [sett inn læringsplattform: Schoology, Blackboard, Canvas, Sakai, D2L osv.] for både elever og lærere.

Takk for at du vurderer dette.
[Læreren navn]