Använda Uppgifter med Schoology, Moodle och andra lärplattformar

Du kan använda Uppgifter med alla lärplattformar (LMS) som har stöd för LTI 1.1 eller senare, till exempel Schoology, Blackboard, Moodle, Brightspace/D2L och Sakai.

För dessa lärplattformar kan vi endast erbjuda support via hjälpforumet för Uppgifter för närvarande.

Relaterade artiklar

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.