Kontaktdelning i Uppgifter

När du går med i Uppgifter är en del av dina uppgifter synliga för andra kursmedlemmar.

Jag är … De här uppgifterna är synliga:
Elev
  • Lärare i dina kurser kan se ditt namn, foto och din e-postadress.
  • Andra elever i dina kurser kan se ditt namn och foto*.
  • Domänadministratörer kan se ditt namn, foto och din e-postadress.
Lärare
  • Domänadministratörer kan se ditt namn, foto och din e-postadress.
  • Hjälplärare för dina kurser kan se ditt namn, foto och din e-postadress.
  • Elever i dina kurser kan se ditt namn och foto*.
  • Användare som du bjuder in till kursen kan se ditt namn och din e-postadress i inbjudan.

*Om du har ett G Suite-konto som administratören har aktiverat kontaktdelning för:

• Klasskamrater kan se elevernas e-postadresser.
  • Elever kan se lärarnas e-postadresser.