Contacten delen in Opdrachten

Als je deelneemt aan Opdrachten, zijn een deel van je gegevens altijd zichtbaar voor andere leden van de lesgroep.

Ik ben... Welke informatie is zichtbaar?
Leerling
  • Docenten in je lesgroepen kunnen je naam, foto en e-mailadres zien.
  • Andere leerlingen in je lesgroepen kunnen je naam en foto zien*.
  • Domeinbeheerders kunnen je naam, foto en e-mailadres zien.
Docent
  • Domeinbeheerders kunnen je naam, foto en e-mailadres zien.
  • Mededocenten in je lesgroepen kunnen je naam, foto en e-mailadres zien.
  • Leerlingen in je lesgroepen kunnen je naam en foto zien*.
  • Gebruikers die je uitnodigt om deel te nemen aan je lesgroep, kunnen je naam en e-mailadres zien in de uitnodiging.

*Als je een Google Workspace-account hebt waarvoor de beheerder contacten delen heeft aangezet, geldt het volgende:

• Leerlingen kunnen het e-mailadres van hun klasgenoten zien.
  • Leerlingen kunnen het e-mailadres van docenten zien.