Yhteystietojen jakaminen Kotitehtävissä

Kun liityt Kotitehtäviin, ryhmän muut jäsenet näkevät aina tietyt sinua koskevat tiedot.

Olen... Mitä tietoja näytetään?
Oppilas
  • Kurssiesi opettajat näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kurssiesi muut oppilaat näkevät nimesi ja valokuvasi.*
  • Verkkotunnuksen järjestelmänvalvojat näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
Opettaja
  • Verkkotunnuksen järjestelmänvalvojat näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kurssiesi apuopettajat näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kurssiesi oppilaat näkevät nimesi ja valokuvasi.*
  • Käyttäjät, jotka olet kutsunut liittymään ryhmään, näkevät nimesi ja sähköpostiosoitteesi kutsussa.

* Jos sinulla on Google Workspace ‑tili, ja järjestelmänvalvojasi on ottanut yhteystietojen jakamisen käyttöön:

• Luokkakaverit näkevät oppilaiden sähköpostiosoitteet.
  • Oppilaat näkevät opettajien sähköpostiosoitteet.