Deling med kontakter i Opgaver

Når du tilmelder dig Opgaver, vil nogle af dine oplysninger altid være synlige for de andre på dit hold.

Jeg er... Hvilke oplysninger er synlige?
Elev
  • Undervisere på dine hold kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Andre elever på dine hold kan se dit navn og billede.*
  • Domæneadministratorer kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
Underviser
  • Domæneadministratorer kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Medundervisere på dine hold kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Elever på dine hold kan se dit navn og billede.*
  • Brugere, som du inviterer til dit hold, kan se dit navn og din mailadresse i invitationen.

*Hvis du har en Google Workspace-konto, hvor din administrator har aktiveret deling af kontakter:

• Holdkammerater kan se elevers mailadresser.
  • Elever kan se undervisernes mailadresser.