Töiden vertaaminen rubriikkeihin

Tärkeää: Tämä koskee vain Google Kotitehtävissä arvosteltuja kotitehtäviä.

Rubriikki on arviointityökalu, jolla voidaan määrittää tehtävän arvosana- tai palautekriteerit. Jos tehtävällä on rubriikki, se näkyy tehtävän kuvauksessa. Rubriikkien avulla voit parantaa arvosanaasi tehtävän edetessä.

Kun opettajasi on arvioinut ja palauttanut tehtäväsi, voit tarkistaa rubriikkipistemääräsi. Pisteytetyissä rubriikeissa voit ansaita pisteitä kultakin tasolta. Opettajasi yhdistää tehtäväsi tason tiettyyn rubriikin tasoon. Rubriikkia tarkastelemalla saat selville, missä kategorioissa suoriuduit hyvin ja missä sinulla on ehkä parantamisen varaa.

Kotitehtävän rubriikin katsominen

1. Siirry opetusalustallesi.
  2. Valitse kurssi.
  3. Valitse tehtävä ja sitten Avaa Kotitehtävissä ja sitten rubriikki.
  4. Laajenna tai tiivistä kaikki ehdot klikkaamalla Laajenna ehdot tai Tiivistä ehdot .
    Laajenna tai tiivistä yksittäinen ehto klikkaamalla alanuolta tai ylänuolta .
    Laajenna tai tiivistä ehdot

Rubriikkipalautteen katsominen

1. Siirry opetusalustaasi.
  2. Valitse ryhmä.
  3. Valitse tehtävä ja sittenAvaa Kotitehtävissäja sitten ja avaa rubriikki.
  4. Korostetut palkit ovat opettajan valitsemia arviointikriteereitä. Kun osoitat arviointikriteeripalkkia, sen nimi näkyy näytöllä.
    • Laajenna tai tiivistä kaikki arviointikriteerit klikkaamalla Laajenna ehdot  tai Tiivistä arviointikriteerit .
    • Laajenna tai tiivistä yksittäinen arviointikriteeri klikkaamalla alanuolta  tai ylänuolta .