Använda en skärmläsare med Uppgifter

Du kan använda ett skärmläsningsprogram med Uppgifter en dator eller mobil enhet.

Tillgång till skärmläsningsprogram

Du kan få åtkomst till Uppgifter med hjälp av ett skärmläsningsprogram i alla moderna webbläsare, till exempel Chrome, Mozilla® Firefox®, Microsoft® Internet Explorer®, eller Apple® Safari®I webbläsarens anvisningar finns mer information om hur du konfigurerar skärmläsningsprogrammet. Du kan till exempel använda ChromeVox med Chromebook. På Mac kan du använda det inbyggda skärmläsningsprogrammet VoiceOver.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.