Een schermlezer gebruiken in Opdrachten

Je kunt een schermlezer gebruiken met Opdrachten op je computer of mobiele apparaat.

Beschikbare schermlezers

Je hebt Opdrachten gebruiken met een schermlezer in alle moderne browsers, zoals Chrome, Mozilla® Firefox®, Microsoft® Internet Explorer® en Apple® Safari®. Bekijk de instructies van je browser om de schermlezer in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld ChromeVox gebruiken op een Chromebook. En op een Mac kun je VoiceOver gebruiken, de ingebouwde schermlezer.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.