Brug en skærmlæser til Opgaver

Du kan bruge en skærmlæser til Opgaver på din computer eller mobilenhed.

Skærmlæsere er tilgængelige følgende steder

Du kan få adgang til Opgaver ved hjælp af en skærmlæser i moderne browsere som f.eks. Chrome, Mozilla® Firefox®, Microsoft® Internet Explorer® eller Apple® Safari®. Følg browserens vejledning i, hvordan skærmlæseren konfigureres. Du kan f.eks. bruge ChromeVox på din Chromebook, mens du på Mac-computere kan bruge den indbyggede skærmlæser VoiceOver.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.