Visa återlämnade hemuppgifter

Obs! Detta gäller endast hemuppgifter som betygsatts med Google Uppgifter.

När en lärare skickar tillbaka din hemuppgift

• sparas en kopia av den betygsatta filen på i lärarens mapp på Google Drive
  • återfår du behörighet att redigera filen.

Se efter i e-posten eller på lärplattformen (LMS) om det finns uppdateringar om återlämnade hemuppgifter. Du kanske inte får en avisering från din LMS när hemuppgiften har lämnats tillbaka.

1. Välj ett alternativ:
    • Öppna det e-postmeddelande du fick från Uppgifter i ditt e-postprogram och klicka på Visa hemuppgift.
      View Assignment
    • Öppna uppgiften i lärplattformen.
  2. Klicka på Öppna hemuppgift.

När hemuppgiften är återlämnad kan du göra följande:

• Svara på kommentarer: Granska alla kommentarer från läraren, starta en diskussion eller stäng kommentaren. Lärarens ursprungliga kommentarer sparas i lärarens kopia av filen.
  • Skicka in en fil igen: Om läraren begär det kan du ändra din fil och skicka in den igen. En kopia av filen arkiveras på din Google Drive.