Se returnerte oppgaver

Viktig: Dette gjelder bare for oppgaver som vurderes via Google Oppgaver.

Når en lærer returnerer oppgaven din,

• lagres en kopi av den rettede filen i lærerens Google Disk-mappe
  • får du redigeringstilgang til filen igjen

Sjekk e-posten din eller læringsplattformen for å se etter oppdateringer om returnerte oppgaver. Det er ikke sikkert at læringsplattformen varsler deg når oppgaven din blir returnert.

1. Velg et alternativ:
    • I e-postprogrammet ditt åpner du e-postmeldingen du fikk fra Oppgaver, og klikker på Se oppgaven.
      View Assignment
    • Åpne oppgaven i læringsplattformen din.
  2. For å lese tilbakemeldingen fra læreren, klikk på Åpne oppgaven.

Etter at oppgaven er returnert, kan du

• svare på kommentarer: Gå gjennom eventuelle kommentarer fra læreren, start en diskusjon eller lukk kommentaren. Lærerens opprinnelige kommentarer lagres i lærerens kopi av filen.
  • sende inn en fil på nytt: Hvis læreren din ber om det, kan du revidere filen og levere den inn på nytt. En kopi av filen arkiveres i Google Disk-området ditt.