Teruggegeven opdrachten bekijken

Belangrijk:  Dit geldt alleen voor opdrachten die zijn beoordeeld met Google Opdrachten.

Als een docent een opdracht teruggeeft, gebeurt het volgende:

• Een kopie van het nagekeken bestand wordt opgeslagen in de Google Drive-map van de docent.
  • Je krijgt weer bewerkingsrechten voor jouw exemplaar van het bestand.

In je e-mail of leerbeheersysteem (LBS) kun je zien of je opdrachten hebt teruggekregen. Je krijgt misschien geen melding van je LBS dat je een opdracht hebt teruggekregen.

1. Kies een optie:
    • Open in je e-mailprogramma de e-mail die je van Opdrachten hebt gekregen en klik op Opdracht bekijken.
      View Assignment
    • Open de opdracht in je LBS.
  2. Klik op Opdracht openen om de feedback van je docent te lezen.

Nadat je een opdracht hebt teruggekregen, kun je het volgende:

• Reageren op reacties: Bekijk reacties van je docent, begin een gesprek of sluit reacties. De oorspronkelijke reacties van de docent staan in het exemplaar van het teruggegeven bestand van de docent.
  • Een bestand opnieuw inleveren: Als de docent hierom vraagt, kun je de opdracht herzien en opnieuw verzenden. Een kopie van het bestand wordt bewaard in je Google Drive.