Palautettujen tehtävien katsominen

Tärkeää: Tämä koskee vain Google Kotitehtävissä arvosteltuja kotitehtäviä.

Kun opettaja palauttaa kotitehtävän oppilaalle:

• Arvioidun tiedoston kopio tallennetaan opettajan Google Drive ‑kansioon.
  • Oppilas saa jälleen tiedoston muokkausoikeudet.

Voit tarkistaa palautettuihin tehtäviin liittyvät päivitykset sähköpostistasi tai opetusalustastasi. Opetusalustasi ei välttämättä lähetä ilmoitusta palautetusta kotitehtävästä.

1. Valitse vaihtoehto:
    • Avaa Kotitehtävistä vastaanottamasi viesti sähköpostiohjelmassa ja klikkaa Näytä kotitehtävä.
      View Assignment
    • Avaa tehtävä opetusalustalla.
  2. Voit lukea opettajan antaman palautteen klikkaamalla Avaa tehtävä.

Kun tehtäväsi on palautettu sinulle, voit:

• Vastata kommentteihin: Voit käydä läpi kaikki opettajasi kommentit, aloittaa keskustelun tai sulkea kommentin. Opettajan alkuperäiset kommentit tallennetaan tiedostosta luotuun opettajan kopioon.
  • Lähettää tiedoston uudelleen: Voit opettajasi pyynnöstä muokata tiedostoa ja lähettää sen uudelleen. Tiedoston kopio arkistoidaan Google Driveesi.