Kotitehtävien määrittäminen Canvasiin

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmänvalvojille.

Tärkeää: Kun otat Kotitehtävät käyttöön Canvasissa, Workspace-käyttäjät voivat halutessaan lähettää Canvasiin Docs-tiedostoja ja oppilaiden arvosanoja. Canvasin käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö koskevat dataa, kun se on siirretty Canvasiin.

Määritä Kotitehtävät Canvasiin näin:

1. Ota Google Kotitehtävät käyttöön valtuutettuna ulkoisena työkaluna.
  2. Lisää Google Kotitehtävät sovelluksena Canvasiin.

Näissä vaiheissa saatat tarvita opetusalustasi järjestelmänvalvojan apua.

Vaihe 1: Ota Google Kotitehtävät käyttöön valtuutettuna ulkoisena työkaluna

1. Kirjaudu Canvasiin järjestelmänvalvojana.
  2. Klikkaa Adminja sittenDeveloper Keys.

Huom. Jos Developer Keys ‑vaihtoehtoa ei näy, työkalun käyttöönotto saattaa edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia. Jos haluat tehdä asennuksen loppuun itse, siirry vaiheeseen 2. Jos vaihe 2 epäonnistuu ja saat ilmoituksen, että avain ei ole käytössä, Canvas-tilin pääkäyttäjän on suoritettava nämä vaiheet loppuun.
  3. Klikkaa Developer Keys ‑kohdasta Inherited.

4. Klikkaa Inherited-kohdasta Google Kotitehtävien vierestä On.

Huom. Sinun on ehkä vieritettävä luetteloa alaspäin tai klikattava Show All Keys, jotta Google Kotitehtävät näkyy luettelossa.
  5. Kopioi 170000000000573 leikepöydälle. Tarvitset sitä vaiheessa 2.
Vaihe 2: Lisää Google Kotitehtävät sovelluksena Canvasiin
  1. Kirjaudu Canvasiin järjestelmänvalvojana.
  2. Klikkaa Adminja sittenSettings.
  3. Klikkaa Appsja sittenView App Configurations.
  4. Määritä Kotitehtävät-työkalu klikkaamalla + App.
  5. Muuta Add App ‑kohdassa määrityksen tyypiksi By Client ID.
    Klikkaa Submit (Lähetä)
  6. Lisää 170000000000573 Client ID ‑kohtaan ja sitten klikkaa Submit.
  7. Valitse Asenna.

Vinkki: Google Kotitehtävien LTI 1.3 ei tue Canvasin omia instansseja.

Muita artikkeleita