Kurssien ja kotitehtävien poistaminen

Google Workspace for Education ‑tileillä on erilaisia lupia kurssien ja kotitehtävien hallinnointiin.

Opettajat

Kurssin omistajat ja ensisijainen opettaja voivat poistaa kurssin. Apuopettajat voivat poistaa kotitehtäviä, mutta he eivät voi poistaa kurssia.

Kurssin poistaminen opettajana:

1. Siirry Google Kotitehtäviin.
  2. Klikkaa poistettavan kurssin oikealta puolelta Kurssiasetukset Lisää ja sitten Poista kurssi.

Kotitehtävän poistaminen opettajana:

1. Siirry Google Kotitehtäviin.
  2. Klikkaa poistettavan kotitehtävän oikealta puolelta Kotitehtäväasetukset Lisää ja sitten Poista kotitehtävä.
Apuopettajat

Kurssin omistajat ja ensisijainen opettaja voivat poistaa kurssin. Apuopettajat voivat poistaa kotitehtäviä ja poistua kurssilta.

Kurssilta poistuminen apuopettajana:

1. Siirry Google Kotitehtäviin.
  2. Klikkaa sen kurssin oikealta puolelta, jonka linkityksen haluat poistaa Lisää ja sitten Poistu kurssilta.

Kurssin poistaminen apuopettajana:

1. Siirry Google Kotitehtäviin.
  2. Klikkaa poistettavan kotitehtävän oikealta puolelta Kotitehtäväasetukset Lisää ja sitten Poista kotitehtävä.
Oppilaat

Kurssin omistajat ja ensisijainen opettaja voivat poistaa kurssin. Oppilaat voivat poistua kurssilta.

Kurssilta poistuminen oppilaana:

1. Siirry Google Kotitehtäviin.
  2. Klikkaa sen kurssin oikealta puolelta, jonka linkityksen haluat poistaa Lisää ja sitten Poistu kurssilta.

Usein kysyttyä

Miten voin hallita kotitehtävien dataa, jos menetän pääsyn opetusalustalle?
Jos menetät pääsyn opetusalustalle, voit hallita kotitehtävädataa Google Kotitehtävissä.
Miten voin hallita kotitehtävien dataa, jos vaihdan opetusalustaa?
Kun vaihdat opetusalustaa, voit hallita kotitehtävien dataa Google Kotitehtävissä.
Miten voin poistaa yhteiskäyttötiedoston opetusalustalta?
Jos haluat poistaa yhteiskäyttötiedoston opetusalustalta, katso ohjeet yhteiskäyttötiedoston poistamiseen Canvasista.