Fjern elever som ikke leverer inn arbeid, eller som forlater Oppgaver

Elevene anses som registrert når de åpner et kurs og tilknytter kontoen sin via Oppgaver.

Klasselisten hentes ikke fra læringsplattformen. Det betyr at elever som forlater læringsplattformen, fortsatt kan møte opp.

Du kan sortere og deretter fjerne elever som ikke har levert inn arbeid, eller som forlater kurset.

Tips: Du kan også fjerne medlærere.

Fjern elever fra klasselisten i Oppgaver

1. Logg på læringsplattformen din.
  2. Finn en aktiv oppgave.
  3. Øverst til høyre klikker du på menyen Mer og så Administrer personer.
  4. Ved siden av navnet klikker du på menyen Mer og så Fjern.

Tips: Sortér elevene etter oppgavestatus

1. Rull ned til bunnen av oppgavesiden.
  2. Klikk på Status ved siden av «Navn og innsendingsdato».