Oppilaiden poistaminen, kun he eivät ole palauttaneet tehtävää tai kun he poistuvat Kotitehtävistä

Oppilaiden ilmoittautuminen on valmis, kun he avaavat kurssin ja linkittävät tilinsä Kotitehtävien kautta.

Kurssin osallistujalistaa ei haeta opetusalustalta. Opetusalustalta poistuvat oppilaat voivat siis edelleen näkyä osallistujalistalla.

Voit lajitella ja poistaa oppilaita, jotka eivät ole palauttaneet tehtävää tai jotka poistuvat kurssilta.

Vinkki: Voit myös poistaa apuopettajia.

Oppilaiden poistaminen Kotitehtävien osallistujalistalta

1. Kirjaudu opetusalustallesi.
  2. Etsi aktiivinen tehtävä.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Valikko Lisää ja sitten Henkilöiden ylläpito.
  4. Valitse nimen vierestä Valikko Lisää ja sitten Poista.

Vinkki: Lajittele oppilaat tehtävän tilan mukaan.

1. Vieritä tehtäväsivun alareunaan.
  2. Valitse Nimi ja palautuspäivämäärä ‑kohdan vierestä Tila.