Konfigurer Oppgaver i Schoology-kurs

Denne artikkelen er for lærere. Gå hit hvis du er administrator.

Du kan installere Oppgaver og konfigurere det for bruk med kurs i Schoology.

Trinn 1: Generer en tilgangsnøkkel og en hemmelig kode.

Du trenger ikke å være Google Workspace-administrator for å generere tilgangsnøkler og koder.

1. Gå til assignments.google.com/admin og logg på med Google Workspace for Education-kontoen din.
  2. Under LTI-tilgangsnøkler og hemmelige koder klikker du på Generer et nytt par.
  3. Ved siden av Velg systemet ditt for elevinformasjon klikker du på nedoverpilen og deretterSchoologyog deretterGenerer.
  4. Kopiér kodene under Consumer key (Forbrukernøkkel) og Shared secret (Delt hemmelighet).
    Tips: Hold dette vinduet åpent til du er ferdig med konfigureringen i Schoology.

Trinn 2: Legg til Oppgaver for et kurs

1. Logg på Schoology og finn frem til Oppgaver-appen.
  2. Klikk på Install LTI App (Installer LTI-appen).
  3. Åpne et kurs.
  4. Klikk på Course Options (Kursalternativer)og deretterEdit Privacy/Course Settings (Endre innstillinger for personvern/kurs).
  5. Øverst klikker du på External Tools (Eksterne verktøy)og deretterGoogle Assignments (Google Oppgaver).
  6. I feltene Consumer Key (Forbrukernøkkel) og Shared Secret (Delt hemmelighet), skriver du inn kodene fra trinn 1.
  7. Klikk på Submit (Send).

Når du legger til materiell i kurset, ser du nå Oppgaver blant alternativene.