Få hjelp med Google for Education

Velkommen til brukerstøtten for Google for Education. Her kan du finne ut mer om utdanningsverktøyene som er tilgjengelige, og få tilgang til brukerstøtteressurser.

Classroom

Med Classroom kan elever og lærere organisere oppgaver, samarbeide bedre og fremme bedre kommunikasjon.

Brukerstøtten for Classroom

Du finner trinnvise veiledninger for alle Classroom-funksjonene i brukerstøtten for Classroom.

Brukerforumet for Classroom

Still spørsmål og få svar fra andre Classroom-brukere i brukerforumet for Classroom.

Anbefalt lesestoff

Google Meet

Med Meet kan lærere opprette videomøter for kurs for å holde kontakten med elevene sine mens de har fjernundervisning.

Brukerstøtten for Google Meet

Du finner trinnvise veiledninger for bruk av Meet i brukerstøtten for Google Meet.

Brukerforumet for Google Meet

Still spørsmål og få svar fra andre Meet-brukere i brukerforumet for Google Meet.

Anbefalt lesestoff

Andre Google-produkter for lærere

Du finner trinnvise veiledninger for bruk av produkter i brukerstøtten for det aktuelle produktet. For å stille spørsmål, få svar og delta i samtaler med andre brukere, gå til brukerforumet for produktet.

Dokumenter, Regneark, Presentasjoner og Skjemaer

Skriv, del, presenter og samle innhold med disse funksjonsrike samarbeidsverktøyene.

Ekspedisjoner

Bruk virtuell virkelighet (VR) og utvidet virkelighet (AR) til å utforske verden.

Oppgaver

Administrer elevarbeid i G Suite for utdanning kombinert med eller inne i læringsplattformen din.

Disk

Lagre filene dine på en sikker måte, og åpne eller rediger dem fra alle enheter.

Chrome

Oversett nettsider, bytt brukerprofiler og installer verktøy spesielt for Classroom.

Chromebook

Konfigurer en privat Chromebook med enten en skolekonto eller en konto som er administrert av foreldre.

Se alle produktene som følger med G Suite for utdanning.

Flere ressurser for opplæring og konfigurering