Få hjælp til Google for Education

Velkommen til Hjælp til Google Workspace for Education. Her kan du få flere oplysninger om tilgængelige undervisningsværktøjer og få adgang til supportressourcer.

Classroom

Classroom hjælper elever og undervisere med at organisere opgaver, fremme samarbejdet og kommunikere bedre.

Hjælp til Classroom

Du kan se en detaljeret vejledning til alle Classroom-funktioner i Hjælp til Classroom.

Hjælpegruppe til Classroom

Stil spørgsmål, og få svar fra andre brugere af Classroom i hjælpegruppen til Classroom.

Anbefalet læsning

Google Meet

Med Meet kan undervisere oprette videomøder for holdet, så de kan komme i kontakt med deres elever i forbindelse med fjernundervisning.

Hjælp til Google Meet

Du kan se en detaljeret vejledning i brugen af Meet i Hjælp til Google Meet.

Hjælpegruppe til Google Meet

Stil spørgsmål, og få svar fra andre brugere af Meet i hjælpegruppen til Google Meet.

Anbefalet læsning

Analyse

Lav undersøgelser, mål elevernes præstationer, administrer tests og meget mere.

Hjælp til Google Analyse

Du kan se en detaljeret vejledning til brugen af Analyse i Hjælp til Google Analyse.

Hjælpegruppe til Google Analyse

Stil spørgsmål, og få svar fra andre brugere af Google Analyse i hjælpegruppen til Google Analyse.

Andre Google-produkter til undervisere

Du kan se en detaljeret vejledning i brugen af et produkt i Hjælp til det pågældende produkt. Gå til produktets hjælpegruppe for at stille spørgsmål, få svar og deltage i samtaler med andre brugere.

Docs, Sheets og Slides

Skriv, del, præsenter og indsaml indhold med disse effektive samarbejdsværktøjer.

Opgaver

Administrer elevopgaver i Google Workspace for Education sammen med eller i dit undervisningssystem.

Drev

Gem dine filer sikkert, og åbn eller rediger dem på alle enheder.

Chrome

Oversæt websider, skift brugerprofiler, og installer specifikke værktøjer til Classroom.

Chromebook

Konfigurer en personlig Chromebook med enten en skolekonto eller en forældrestyret konto.

Se alle produkter, der følger med Google Workspace for Education.

Flere kursus- og konfigurationsressourcer

Se undervisningskurser og andre ressourcer