Skapa, öppna eller kopiera ett projekt

Läs mer om Google Earth-projekt

Du kan skapa anpassade kartor och berättelser om platser runt om i världen med text, foton och videor. Du kan även dela dina kartor och berättelser med andra som du vill samarbeta med.

Skapa ett projekt med ett Google-konto

Alla som har ett Google-konto kan skapa projekt. Om du inte har ett konto kan du registrera dig för ett konto här.

Tips

• Projekt måste skapas på en dator.
  • Du kan använda en webbläsare som stöds, till exempel Chrome, Firefox, Safari eller Edge.
  • Innan du startar ditt projekt bör du samla in de foton eller onlinevideor som du vill ha med i ditt projekt om platser du besökt.
Tips! Du kan hitta projekt på en mobil enhet men de måste skapas på en dator.

Öppna ditt projekt med Drive

Om du vill öppna projektet på din mobila enhet måste du först starta och spara projektet i Chrome.

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din Android-telefon.
  2. Tryck på Meny Meny och sedan Projekt Projekt.
  3. Tryck på Öppna och sedan Öppna projekt från Drive uppe till höger.
  4. Sök efter ditt projekt på Min enhet.

Importera en KML-fil

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din Android-telefon.
  2. Tryck på Meny Meny och sedan Projekt Projekt.
  3. Tryck på Öppna och sedan Importera KML-fil uppe till höger.
  4. Sök efter en KML-fil.