Skapa, öppna och kopiera ett projekt

Du kan anpassa dina projekt genom att lägga till platser, bilder, text och andra detaljer. Du kan också dela dina projekt och samarbeta med andra, och redigera dina egna projekt när du reser runt i världen.

Obs! Du kan se men inte skapa projekt på din mobila enhet.

Skapa ett projekt
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka till vänster på Projekt Projektföljt avNytt projektföljt avSkapa projekt.
  3. Klicka på Redigera projekt Edit för att lägga till rubrik och beskrivning.

Obs! Ändringarna sparas automatiskt när du skapar ett projekt.

Kopiera ett befintligt projekt
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Projekt Projekt till vänster.
  3. Klicka på projektet du vill kopiera på listan.
  4. Klicka på menyn följt av Kopiera projekt.
  5. Byt namn på projektet följt av OK.
Öppna projektet direkt från menyn
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka till vänster på Projekt Projekt.
  3. Klicka på projektet du vill öppna på listan Projekt.
Öppna ditt projekt direkt från Google Drive

Du kan automatiskt spara ditt projekt i Google Drive, där du kan dela det och samarbeta med andra i det online.

1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka till vänster på Projekt Projekt.
  3. Klicka på Nytt projekt följt av Öppna från Drive.
  4. Skriv söktermer eller klicka på ett av projekten nedan.
  5. Klicka på Välj.
Aktivera webbläsarlagring

Obs! Du kan även spara projektet i webbläsarlagring på datorn. Spara projektet på datorn genom att aktivera webbläsarlagring på menyn Inställningar.

1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny.
  3. Klicka på Inställningar .
  4. Aktivera webbläsarlagring genom att välja .
Skapa en KML-fil
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka till vänster på Projekt Projekt.
  3. Klicka på Nytt projekt.
  4. Klicka på Skapa KML-fil följt av Lägg till i projektet.
  5. Välj Lägg till platsmärke, Rita en linje eller form eller Helskärmsbild.

Obs! KML-filen sparas i webbläsarlagring på datorn.