Een project maken, openen of kopiëren

Meer informatie over Google Earth-projecten

Je kunt aangepaste kaarten van en verhalen over plaatsen over de hele wereld maken met tekst, foto's en video's. Je kunt je kaarten en verhalen ook met anderen delen om er samen aan te werken.

Een project maken met een Google-account

Iedereen met een Google-account kan projecten maken. Als je nog geen account hebt, kun je je nu aanmelden voor een account.

Tips:

• Projecten moeten worden gemaakt op een desktopcomputer.
  • Je kunt elke compleet ondersteunde browser gebruiken, zoals Chrome, Firefox, Safari en Edge.
  • Voordat je aan de slag gaat, verzamel je alle foto's of online video's die je wilt opnemen in je project over bezochte plaatsen.

Tip: Je kunt projecten vinden op een mobiel apparaat, maar projecten moeten worden gemaakt op een desktopcomputer.

Je project openen met Drive

Als je het project op je mobiele apparaat wilt openen, start en open je het in Chrome op je desktopcomputer.

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project.
  3. Tik rechtsboven op Openen en dan Project openen vanuit Drive.
  4. Zoek naar je project in Mijn Drive.

Een KML-bestand importeren

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project.
  3. Tik rechtsboven op Openen en dan KML-bestand importeren.
  4. Zoek naar een KML-bestand.