Een project maken of openen

Je kunt locaties, afbeeldingen, tekst en andere gegevens toevoegen om je projecten te personaliseren. Je kunt projecten ook delen, met anderen samenwerken of je eigen projecten bewerken naarmate je meer van de wereld ziet.

Opmerking: Op je mobiele apparaat kun je wel projecten bekijken, maar niet maken.

Je project openen met Drive

Begin en bewaar je project op je computer in Chrome en open het daarna op je mobiele apparaat.

1. Open de Google Earth-app Earth op je Android-telefoon.
  2. Tik op 'Menu' Menu en dan tik op 'Projecten' .
  3. Als je het project voor het eerst opent, wordt er een scherm weergegeven met de tekst 'Bouw je project in Chrome'.
  4. Tik rechtsboven op Uploaden.
  5. Tik op 'Earth-project openen' en dan zoek naar je project in 'Mijn Drive'.
  6. Klik op Selecteren.

KML-bestand importeren

1. Open de Google Earth-app Earth op je Android-telefoon.
  2. Tik op 'Menu' Menu en dan tik op 'Projecten' .
  3. Als je het project voor het eerst opent, wordt er een scherm weergegeven met de tekst 'Bouw je project in Chrome'.
  4. Tik rechtsboven op Uploaden.
  5. Tik op KML-bestand importeren.
  6. Zoek naar het KML-bestand.