Opret, åbn, eller kopiér et projekt

Få oplysninger om Google Earth-projekter

Du kan oprette tilpassede kort og historier om steder rundt om i verden med tilhørende tekst, billeder og videoer. Du kan også samarbejde med andre ved at dele dine kort og historier med dem.

Opret et projekt via en Google-konto

Alle, som har en Google-konto, kan oprette projekter. Hvis du ikke har en konto, kan du tilmelde dig med henblik på oprettelse af en konto her.

Tips!

• Projekter skal oprettes på en computer.
  • Du kan bruge en hvilken som helst fuldt understøttet browser, f.eks. Chrome, Firefox, Safari eller Edge.
  • Inden du starter dit projekt, skal du indsamle alle relevante billeder eller onlinevideoer, som er knyttet til steder, du har besøgt, og som skal med i projektet.
Opret et projekt
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Filer og derefter Nyt Drev-projekt til venstre.
  3. Klik på Rediger Rediger for at tilføje en titel og en beskrivelse.

Tip! For at lette deling gemmes dine ændringer automatisk i Google Drev, når du opretter et projekt.

Kopiér et allerede oprettet projekt
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Vælg det projekt, du vil kopiere, i panelet til venstre.
  3. Klik på Flere handlinger og derefter Lav en kopi.
Opret en KML-fil
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Fil og derefter Ny lokal KML-fil til venstre.
  3. Vælg Tilføj stedmarkering eller Tegn en sti eller en polygon.

Tip! Der gemmes en KML-fil i computerens browserlager.