Opret, åbn, eller kopiér et projekt

Få oplysninger om Google Earth-projekter

Du kan oprette tilpassede kort og historier om steder rundt om i verden med tilhørende tekst, billeder og videoer. Du kan også samarbejde med andre ved at dele dine kort og historier med dem.

Opret et projekt via en Google-konto

Alle, som har en Google-konto, kan oprette projekter. Hvis du ikke har en konto, kan du tilmelde dig med henblik på oprettelse af en konto her.

Tips!

• Projekter skal oprettes på en computer.
  • Du kan bruge en hvilken som helst fuldt understøttet browser, f.eks. Chrome, Firefox, Safari eller Edge.
  • Inden du starter dit projekt, skal du indsamle alle relevante billeder eller onlinevideoer, som er knyttet til steder, du har besøgt, og som skal med i projektet.
Tip! Du kan finde projekter på en mobilenhed, men de skal oprettes på en computer.

Åbn dit projekt via Drev

Hvis du vil åbne dit projekt på din mobilenhed, skal du først starte og gemme projektet i Chrome på din computer.

1. Åbn Google Earth-appen Google Earth på din Android-telefon.
  2. Tryk på Menu Menu og så Projekter Projekt.
  3. Tryk på Åbn og så Åbn projekt fra Drev øverst til højre.
  4. Søg efter dit projekt i "Mit drev".

Importér en KML-fil

1. Åbn Google Earth-appen Google Earth på din Android-telefon.
  2. Tryk på Menu Menu og så Projekter Projekt .
  3. Tryk på Åbn og så Importér KML-fil øverst til højre.
  4. Søg efter en KML-fil.