Hantera dina projekt i Google Earth

Du kan göra ändringar i, dela och radera KML-filer och projekt som har sparats på Google Drive i Google Earth. Du kan även samarbeta med flera användare för att redigera ditt projekt via Google Drive.

Tips! Du kan se men inte skapa projekt i Google Earth på en mobil enhet.

Förhandsgranska ändringar
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Meny följt av Projekt Projekt till vänster.
  3. Välj projektet och funktionen du vill förhandsgranska och klicka på Redigera .
  4. Klicka på Förhandsgranska presentation för att se ändringarna i presentationsläge.
  5. Klicka på Tillbaka Föregående för att lämna förhandsgranskningsläget och fortsätta redigera.
Presentera ditt projekt
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Meny följt av Projekt Projekt till vänster.
  3. Välj projektet du vill presentera och klicka på Presentera.
  4. Du kan gå direkt till varje objekt i projektet via Innehållsförteckning genom att klicka på Nästa Nästa eller Tillbaka Tillbaka.
  5. Klicka på Tillbaka Föregående till vänster för att avsluta presentationen.
Uppdatera projektet
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny följt av Projekt Projekt till vänster.
  3. Välj projektet du vill uppdatera.
  4. Klicka på uppdatera högst upp.
Dela projektet

Viktigt! Som standard är alla projekt privata. Endast personer som har länken kan se projektet. Du kan ändra behörigheterna så att alla som har länken kan redigera projektet.

1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Meny följt av Projekt Projekt till vänster.
  3. Välj projektet du vill dela.
  4. Klicka på Dela projekt Dela.
  5. Skriv namn på eller e-postadresser till personerna som du vill dela projektet med.
    • Klicka på Hämta delningsbar länk överst till höger om du vill få en länk att dela.
  6. Om du vill välja behörigheter för att redigera eller visa projektet klickar du på Redigera filer direkt Redigera.
  7. Klicka på Klart
Radera ditt projekt
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Meny följt av Projekt Projekt till vänster.
  3. Klicka på Radera Trash vid projektet du vill radera.
Fästa projektet högst upp i panelen Projekt
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Meny följt av Projekt Projekt till vänster.
  3. Klicka på Fäst bredvid projektet du vill fästa. Projektet hamnar överst på listan och förblir synligt på globen.

Tips! För att lossa det klickar du på

Ordna om projekten
  1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Meny följt av Projekt Projekt till vänster.
  3. Klicka på för att filtrera projekten efter titel eller datum för senaste ändring.
Tips! Endast fästa projekt kan filtreras.