Hantera dina projekt i Google Earth

Du kan göra ändringar i, dela och radera KML-filer och projekt som har sparats på Google Drive i Google Earth. Du kan även samarbeta med flera användare för att redigera ditt projekt via Google Drive.

Tips! Du kan se men inte skapa projekt i Google Earth på en mobil enhet.

Hantera ditt projekt

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din Android-telefon.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Projekt Projekt.
  3. Tryck på Mer Mer bredvid projektnamnet och välj vad du vill göra:
    • Dölj projekt: Dölj ditt projekt i kartvyn.
    • Fäst i Earth: Fäst projekt i kartvyn så att det blir lättare att se vart dina projekt har tagit dig
    • Ta bort projekt från listan: Ta bort projektet helt från appen.

Uppdatera projektet

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din Android-telefon.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Projekt Projekt.
  3. Tryck på projektnamnet.
  4. Tryck på Mer Mer och .

Presentera ditt projekt

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din Android-telefon.
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Projekt Projekt.
  3. Tryck på projektnamnet.
  4. Tryck på Presentera.