Je projecten beheren in Google Earth

Je kunt KML-bestanden en -projecten die zijn opgeslagen in Google Earth wijzigen, delen of verwijderen. Je kunt ook met meerdere gebruikers samenwerken om je project te bewerken via Google Drive.

Tip: Op je mobiele apparaten kun je wel projecten in Google Earth bekijken, maar niet maken.

Je project beheren

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project.
  3. Tik naast de projectnaam op Meer Meer en kies wat je wilt doen:
    • Projecten verbergen: Hiermee wordt je project niet weergegeven in de kaartweergave.
    • Vastzetten in Earth: Hiermee wordt het project vastgezet in de kaartweergave, zodat je sneller een beeld van je projecten kunt krijgen.
    • Project uit lijst verwijderen: Hiermee wordt het project helemaal uit de app verwijderd.

Je project vernieuwen

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project .
  3. Tik op de projectnaam.
  4. Tik op Meer Meer en  .

Je project presenteren

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project .
  3. Tik op de projectnaam.
  4. Tik op Presenteren.