Je projecten beheren

Je kunt beheren hoe je project eruitziet, en het delen of verwijderen. Je kunt met meerdere gebruikers samenwerken om je project te bewerken via Google Drive.

Op mobiele apparaten kun je wel projecten bekijken, maar niet maken.

Je project beheren

1. Open de Google Earth-app op je Android-telefoonEarth.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project.
  3. Tik naast de projectnaam op 'Meer' Meer en kies wat je wilt doen:
    • Projecten verbergen: Hiermee wordt je project niet weergegeven in de kaartweergave.
    • Vastzetten in Earth: Hiermee wordt het project vastgezet in de kaartweergave, zodat je sneller een beeld van je projecten kunt krijgen.
    • Project uit de lijst verwijderen.

Je project vernieuwen

1. Open de Google Earth-app op je Android-telefoon Earth.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project.
  3. Tik op de projectnaam.
  4. Tik op Vernieuwen vernieuwen.

Je project presenteren

1. Open de Google Earth-app op je Android-telefoon Earth.
  2. Tik op Menu Menu en dan Projecten Project.
  3. Tik op de projectnaam.
  4. Tik op Presenteren.