Projektien hallinnointi Google Earthissa

Google Earthissa voit jakaa tai poistaa Google Driveen tallennettuja KML-tiedostoja ja projekteja tai tehdä niihin muutoksia. Lisäksi voit muokata projektiasi Google Drivessa yhteistyössä useiden muiden käyttäjien kanssa.

Vinkki: Google Earthin projekteja voi katsoa mutta ei luoda mobiililaitteilla.

Oman projektin hallinta

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella.
  2. Napauta valikkokuvaketta Menu and then Projektit Project.
  3. Napauta projektisi nimen vierestä Lisää Lisää ja valitse, mitä haluat tehdä:
    • Piilota projektit: Tämä piilottaa projektisi karttanäkymästä.
    • Kiinnitä Earthiin: Tämä kiinnittää projektisi karttanäkymään, jotta voit helpommin nähdä visuaalisen esityksen siitä, minne päin maailmaa projektisi ovat vieneet sinut.
    • Poista projekti luettelosta: Tämä poistaa projektin sovelluksesta kokonaan.

Projektin päivittäminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella.
  2. Napauta valikkokuvaketta Menu and then Projektit Project.
  3. Napauta projektin nimeä.
  4. Napauta Lisää Lisää ja .

Projektin esittäminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella.
  2. Napauta valikkokuvaketta Menu and then Projektit Project.
  3. Napauta projektin nimeä.
  4. Valitse Aloita esitys.